Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.
Cervesa Iki Yuzu

Cervesa lleugera i fresca amb te verd i yuzu. 33cl.

La cervesa Iki és la primera cervesa amb te verd que a més a més incorpora el yuzu a la seva combinació. El yuzu és un cítric originari d'Àsia Oriental, de rica fragància i molt consumit al Japó, que li dóna un toc fresc a la beguda. Iki es una cervesa d'alta fermentació amb alts nivells d'antioxidants naturals gràcies al te verd i amb un sabor únic que combina perfectament amb tot tipus de plats i com a aperitiu.

Al Japó és costum, des de fa almenys tres segles, donar-se un bany amb yuzus al solstici d'hivern pel seu efecte terapèutic relaxant, entre d'altres. Així que... pren-te una Iki Yuzu, relaxa't i gaudeix!

Conté

  • Gluten
Opinions:
0/5

star-full star-empty
Veure més opinions No hi ha més opinions

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
  • Has d'afegir alguna cosa al cistell per poder seguir comprant.

Hi ha errors, si us plau revisa les opcions escollides.

La teva elecció

Base
Total
Afegir
Total
Afegir

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok