Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.
Parés Baltà Honeymoon

Vi blanc natural de cultiu ecològic i biodinàmic de la D.O. Penedès. 75cl.

Parés Baltà és un celler fundat el 1790 que segueix les pautes de la vinicultura ecològica des de la seva fundació. Des de 2012, a més a més, compleix amb els requisits del cultiu biodinàmic, un agricutura basada en la biodiversitat i en l'astronomia. El celler té el seu propi ramat d'ovelles per a l'abonat, els seus ruscos d'abelles per a la pol·linització i l'aigua que rep la vinya prové únicament de la pluja.

Honeymoon està elaborat amb raïm Parellada procedent de les muntanyes més altes de la regió. De color groc palla amb reflexos daurats, d'aroma floral i afruitat, i de sabor suau i agradable.

Un vi elegant, equilibrat i alegre, i el més natural dels nostres vins!

Conté

  • Diòxid de sofre i sulfits (> 10mg / kg)
Opinions:
0/5

star-full star-empty
Veure més opinions No hi ha més opinions

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
  • Has d'afegir alguna cosa al cistell per poder seguir comprant.

Hi ha errors, si us plau revisa les opcions escollides.

La teva elecció

Base
Total
Afegir
Total
Afegir

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok