Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.
Poke hawaià

Base d'arròs, tonyina amb marinat hawaià, kale, ceba japonesa, ceba morada, sèsam blanc i negre i cruixent d'arrel de lotus.

Originàriament, el poke era un plat de pescadors nadius hawaians fets a base d'arròs, peix cru marinat i, més tard, alguns vegetals. La forma actual es va fer popular als EEUU a l'època dels 70, quan van afegir-hi altres productes d'orient i més varietat d'ingredients.

Amb el poke hawaià hem volgut plasmar la fusió entre l'estil original i l'oriental afegint a la seva base tradicional productes com el sèsam i l'arrel de lotus. Prova'l, que aprofiti i... aloha!

Conté

  • Peix
  • Soja
  • Sèsam

Pot contenir

  • Gluten
Opinions:
5/5

star-full star-empty
Veure més opinions No hi ha més opinions

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
  • Has d'afegir alguna cosa al cistell per poder seguir comprant.

Hi ha errors, si us plau revisa les opcions escollides.

La teva elecció

Base
Total
Afegir
Total
Afegir

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok