hola@freshperts.es
© 2021 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar

COVID-19

 • Amb l'objectiu d'acompanyar als nostres clients davant la situació excepcional creada pel COVID-19 i per donar suport de forma solidària a les mesures de seguretat col·lectiva que recomanen quedar-se a casa, des d'avui i fins a nou avís, hem eliminat els costos d'enviament en tots les nostres comandes.

  Amb aquesta mesura volem aportar el nostre granet de sorra a una situació complexa i donar suport a tots els nostres clients en el seu confinament.

  A més hem adoptat totes les mesures preventives establertes per salut pública, i hem reforçat les següents mesures extraordinàries:

  1- Us recomanem que deixeu un suport (cadira, tamboret o similar) al vostre replà perquè el repartidor pugui fer el lliurament minimitzant el contacte entre tots dos.

  2- Eliminem el pagament efectiu, vals de menjar i datàfon per limitar els contactes, només acceptem pagaments "on-line".

  3- Mesurem la temperatura a tots el nostre equip abans i després de cada torn.

  4- Tots els nostres repartidors treballen amb guants d'un sol ús que es canvien en cada repartiment.

  5- Extremem les mesures d'higiene de totes les zones de treball.

  Volem agrair a tots els nostres clients per compartir aquestes mesures de seguretat col·lectiva davant un desafiament sense precedents.

  Molts ànims!

Ja està disponible la nostra App!

Combina les nostres cuines en una sola comanda.

Descarréga-la i utilitza el codi NEWAPP per obtenir un 10% de descompte a les teves dues próximes comandes de dilluns a dijous.
Freshperts App