Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Sushi a domicili a Barcelona

Si el que vols és gaudir de la teva cuina japonesa preferida en la comoditat de casa teva, però alhora vols cuidar-te i menjar sa, no pots deixar passar l'oportunitat de provar el nostre sushi a domicili vegà, el qual repartim a tot Barcelona. A Fish and Greens tenim diversos rolls de sushi vegetarià i vegà que t'encantaran, tots ells preparats al moment i sota comanda per mantenir la frescor de totes les peces de sushi, des de la nostra cuina a casa teva. A més a més, combinem la millor i més alta qualitat de les matèries primeres amb uns preus molt competents i un servei àgil i ràpid. I no t'oblidis que tot el nostre sushi a domicili ve amb tot el necessari perquè no hagis de fer res, només demanar i gaudir.
 

Veure la carta
Vegan rolls F&G

Delivery vegà Barcelona

En el sector del delivery a Barcelona, ​​Fish and Greens treballa per combinar un servei àgil amb la qualitat en les matèries primeres i els acabats dels nostres productes.

Fish and Greens és alguna cosa més que un servei de menjar a domicili, ens agrada definir-nos com "fresh food", ja que som de l'opinió que el menjar a domicili no ha de ser sinònim de baixa qualitat, i que és possible gaudir d'un servei de menjar a domicili sa i equilibrat. Per provar el millor sushi vegà de la ciutat només has de fer la comanda a través del nostre web i nosaltres ens encarregarem de preparar-ho tot al moment i dur-te'l a casa. L'única cosa que et quedarà és seure a gaudir d'un menjar sa, equilibrat i deliciós.

Uramaki vegetal F&G

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok