Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar

Cuina sana i saludable a Barcelona, directe a casa teva

Veure la carta
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Fish and Greens

Per fi demanar a domicili i menjar bé van de la mà.

Arriba a Barcelona el restaurant que sempre has volgut. Sabem que de vegades demanar a domicili i menjar bé no és compatible, per això neix Fish and Greens.

Et proposem una àmplia carta de productes sans, frescos i saludables perquè puguis gaudir en la comoditat de casa teva d'un dinar o sopar sense preocuparte de preparar res alhora que et cuides.

Pokes, amanides, sopes o green rolls. Què et preparem avui?

Sushi burrito F&G Healthy

Filosofia

El nostre objectiu és facilitar l'accés a una àmplia carta de productes frescos i saludables perquè puguis gaudir-los a casa amb la comoditat d'un parell de clics.

Volem fer realitat el fet que el menjar a domicili no té perquè ser Fast Food, que també es pot treballar amb productes de màxima qualitat, amb amor i tenint cura dels detalls, i que demanar a domicili també pot significar cuidar-se.

Fish o Greens, tria el que vulguis i deixa'ns la resta a nosaltres!

Poke salmó F&G Healthy

Equip

A Fish and Greens creiem en les coses ben fetes. Posem tot el nostre afecte per oferir-te una carta completa i elaborada. Ens prenem molt seriosament la nostra feina. Per això, tot el procés, des del primer ingredient fins l'últim, segueix uns passos molt concrets. Tot un ritual al qual posem molta cura i delicadesa preparant cada plat com si fos per la nostra persona més estimada.

Els nostres anys d'experiència i passió pel sector ens donen la confiança per presentar-te una alternativa gastronòmica de qualitat, fresca y saludable.

Poke vegetal Fish&Greens Vegan

Productes

El nostre objectiu és que puguis gaudir d'un menjar equilibrat i sa en la comoditat de casa teva, per això els ingredients són tractats i mimats seguint els estàndards de qualitat perquè estiguin sempre al punt. Fish and Greens no seria Fish and Greens si no penséssim en la qualitat com a leitmotiv del nostre dia a dia. Per això, seleccionem els millors ingredients: frescos, de proximitat i saludables.

Rebutgem els productes preelaborats i apostem per productes frescos, perquè així no renunciïs al valor nutritiu i vitamínic que el teu cos necessita en un àpat equilibrat.

Roll vegà tofu Fish&Greens Vegan

Sostenibilitat

Som conscients de l'important que és cuidar el nostre ecosistema i per això ens preocupem a generar un mínim impacte sobre ell. Ens comprometem a recolzar un procés de pesca sostenible i treballem només amb proveïdors que també ho facin. Així mateix, per reduir residus els nostres envasos estan fets de materials reciclables.

Sabem que per tu, cuidar i mantenir el mediambient del nostre planeta, és important.

Sostenibilitat Fish&Greens Veggie

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok