Trucar a Fish and Greens
© 2020 Fish and Greens.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

Take Away

Cada dia som més els que preferim menjar sá i que ens aporti els nutrients i l'energia necessària per al nostre dia a dia. Per això els pokes estan tenint tan bona acceptació, però no tota l'oferta que aquesta sorgint compta amb l'experiència de Fish and Greens que neix com a part del nostre grup Freshperts del qual forma part Sushifresh.

Això ens permet treballar amb lamillor matèria primera i els millors sushiman perquè el resultat sigui excel·lent tant en els ingredients com en l'execució i manipulat del peix que és tan delicat.

Fes la teva comanda per emportar i gaudeix del millor Poke de la ciutat!
 

Veure la carta
Dim Sum Take Away

Emporta-t'ho acabat de fer

Si et ve de gust menjar sá per emportar, de qualitat i amb preus assequibles, a Fish and Greens tenim la millor selecció de plats preparats i cuinats al moment. A més, pots escollir els teus plats favorits i confeccionar la teva comanda sense menús tancats. Totes les comandes que facis per emportar, vindran amb tots els utensilis necessaris perquè no hagis de preocupar-te per res, bastonets, tovallons, salses. El millor Poke de Barcelona acabat de fer i amb la millor qualitat per portar-t'ho a casa sempre que et vingui de gust.

Pad Thai Take Away

Vols saber més?

Ronda General Mitre, 169, 08022 - Barcelona

T. 932 697 106
hola@fishandgreens.es

Dilluns a Diumenge:
12:30 a 16:00 i 19:00 a 23:30

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok